Modele avioane de lupta

Avioanele sunt Model su-57, primul avion de generaţia a cincea dezvoltat de Federaţia Rusă. Acesta este un avion Multirol, adică Atât pentru luptele Aeriene, Cât şi pentru a Ataca ținte la sol. El se vrea a fi răspunsul Federaţiei ruse la modelul de avion American F-35. Si ce sont asta cu fraierirea Romanilor de NATO? Scutu Deveselu credeti ca poate intercepta ceva? Le Nasol! Acum Romania va fi Pusa sa plateasca 40 miliarde ca sa se apere impotriva avioanelor iranien Golicea Niculae cel mai bun avion de vanatoare din lume nu se vinde Altor natiuni. Acela este F 22, FATA de Care restul sunt CEI Sapte pitici. F 22 este Valérie pilotilor sovietici, Chinezi, pechinezi si al Altora mai ciudati. Adevaratul Cosmar INSA Abia urmeaza F-X, generatia a SASEA, Intr-adevar hypersonica si cu motoare hibride: Jet-ramjet, care vor trimite la muzeu toate rachetele actuale. Acum te las sa faci excuses a technologieI sovietice, kakaia technologhia raznaia. Deși este cel mai Rapid avion creat, îi alocăm doar locul Doi în topul nostru cu cele mai rapide avioane de luptă și veți vedea curând și de ce. Cele Două vedete s-au delectat joi seară, de la Saint-Valentin, Cu Premiera filmului Oh, Ramona!, adap… La descrierea aparatului rusesc s-a strecurat o greseala: la 2600km/h nu poate fi hipersonic, aceasta fiind doar o viteza supersonica Care reprezinta de 5 ori viteza sunetului, ce Trece de aceasta viteza (CCA 6000 km/h) devine viteza hipersonica.

Chine răspunde “provocărilor” Statelor Unite după ce nef de…. SR-71 și-a primit porecla de “Mierlă” DIN pricina designului său Care îl face să fie stabil în construcție și mișcări. Acesta este un avion de luptă cu rază Lungă de acțiune și care poate atinge viteze de 3 Mach. SR-71, PE lângă că avea încorporat un radar de scanare a rutei, El putea chiar și să întrérupă comunicațiile și radars UL inamicilor. Locul de întâietate în topul avioanelor supersonice de luptă îl primește Falcon HTV-2 care este un véhicules ultrarapide expérimental și care nu necesită un pilote. Dezvoltat ca parte a proiectului Falcon DARPA, acesta poate atinge viteze impresionante de 20 Mach și reușește să-și învingă toți competitorii în Materie de rapiditate. HTV-2 a fost creat cu scopul de a colecta date și poate parcurge o distanță de 4. OOO de kilomtri în Sub 15 minute. Sa nu ISI IA Teapa turcii, rusii umbla cu tot soiul de smecherii, si Noi am luat niste MIG-URI 29, avioane foarte performante la vremea aceea, la un pret acceptabil, Dar apoi ne-au, rusii la pretul pieselor de schimb, ASA ca au fost retrase numai dupa cativa Ani , piesele de schimb la un avion Modern sunt foarte importante, pentru ca se uzeaza foarte Rapid si trebuiesc schimbate in mod regulat. Vizat de sancţiuni internaţionale Care îi interzic importurile de arme, Iranul a dezvoltat o industrie Naţională a Apărării.

Chiar ca seamana Poutine la Design cu soimul nostru, poate le-a dat descultilor radouane ceasca schitele cand i-a vizitat Ultima Data in Dec 89 nu conteaza ce va urma. Daca dispare Tel Aviv si Ierusalim, poate sa urmeze Teheran, Moscova si Washington, chiar nu ma intereseaza. Dar dupa ce dispare Tel Aviv, mai devreme sau mai tarziu va fi Pace.

Currently Accepting New Members

Email us or Call to book lessons now!